Contact

Ne propunem să răspundem la toate întrebările în termen de 24 de ore sau mai puțin

Nu ezitați sa ne contactați azi dacă aveți întrebări

Scopul nostru este de a răspunde la toate întrebările în termen de 24 de ore sau mai puțin, dar poate dura mai mult în timpul weekend-urilor și perioadelor aglomerate

Legal si Juridic

Call-Center: (+40)
Disponibilitate linie: (L-D) 13-15
WhatsApp: (+40) (24/7)

E-mail: abuse@xserver4you.ro

Va rugam nu sunati în afara orelor de program!

Departament Vazari

Call-Center: (+40)
Disponibilitate linie: (L-D) 10-22
WhatsApp: (+40) (24/7)

E-mail: vanzari@xserver4you.ro

Va rugam nu sunati in afara orelor de program!

Asistenta Tehnica

Call-Center: (+40)
Disponibilitate linie: (L-D) 10-18
WhatsApp: (+40) (24/7)

Căsuță Electronică: office@xserver4you.ro

Va rugam nu sunati în afara orelor de program!
Suntem o echipă de tineri ambițioși, gata să depășim concurența, să oferim servicii de calitate la un preț avantajos. O echipă promptă, inteligentă, care este gata să-ți sară în ajutor.
Domeniul în care activăm și facem progrese, este hosting-ul. Oferim servicii de gazduire reseller web, găzduire web, găzduire dedicate și multe alte servicii de calitate (web design, branding ș.a.m.d.)
Încă din anul 2019, xServer4You oferă servicii de calitate, sub numele entității juridice Daniel Rai. În anul 2019 am adus în Romania un nou proiect, cu totul unic în fata de celelalte state.
Toate serverele dedicate, sunt colocate în propriul nostru centru de date, în București. Așa că, avem acces rapid și complet la toate serviciile de găzduire pentru a le administra mai ușor și mai eficient.
În acest moment, acceptăm următoarele metode de plată: PaysafeCard (cod PIN sau cont), Paypal (cu sau fără cont PP), card de credit, transfer bancar. Dacă totuși dorești să utilizezi altă metodă de plată, contactează-ne.
Pentru a achiziționa un produs, selectează pachetul dorit - prețul serviciului variază în funcție de termenul contractual selectat - serviciul va fi activat automat după plata integrală a acestuia.
În cazul în care, terța nu-și îndeplinește partea sa contractuală, veți primi înapoi toate fondurile. Această politică este exclusă în cazul domeniilor și a serviciilor linux prestate.
Conectați-vă în contul dumneavoastră de client, apoi selectați produsul/serviciul dorit și click pe butonul 'Anulare Serviciu'. După aprobarea unui operator, serviciul dvs. va fi returnat.

Molimo Vas upišite znakove koji vidite na slici dolje u za to predviđenu kućicu. Ovo je obavezno zbog zaštite od automatiziranih prijava.

...