PROTECTIE ANTI-DDOS 10 TBPS+

xServer4You va asigura Protectie contra Atacurilor DDoS & UDP Layer3/4/7 bypass

CUM FUNCTIONEAZA PROTECTIE ANTI-DDOS (DISTRIBUTED DENIAL OF SERVICE)

xServer4You va asigura protectie contra Atacurilor DDoS pana la 10 Tbps + (terabit pe secunda) de incarcare maxima pe filtrele DDoS si UDP.Detecteaza si atenueaza orice tip de atac.

CUM FUNCTIONEAZA PROTECTIE ANTI-DDOS SI UDP !

Protectia Anti-DDoS functioneaza anycast – IP-urile sunt anuntate in toate centrele de filtrare si atacul este mitigat in centrul cel mai apropiat de sursa acestuia; Protectia functioneaza pentru orice tip cunoscut de atac DDoS, indiferent de network layer. Sansele de a fi vizate de un atac DDoS sunt mari si incercarile sunt numeroase. Un atac DDoS doreste sa faca un server, serviciu sau o infrastructura indisponibila prin suprasolicitarea latimii de banda a serverului sau prin suprasolicitarea resurselor sale pana la punctul de epuizare.

In timpul unui atac DDoS, o multitudine de solicitari sunt trimise simultan din mai multe puncte de pe internet. Intensitatea acestui "incendiu" (Crossfire) face ca serviciul sa fie instabil sau, chiar mai rau, indisponibil.

PROTECTIE GARANTATA LA TOATE SERVERELE !

FARA PROTECTIE ANTI-DDOS

Fara protectia DDoS, un atac poate sa rastoarne retelele si sa va aduca serverul offline, prin inundarea retelei cu trafic rau intentionat, fara a lasa loc pentru trafic legitim.

CU PROTECTIE ANTI-DDOS

Protectia noastra DDoS este special conceputa pentru mitigarea atacurilor; va filtra tot traficul suspect si va verifica orice activitate rau intentionata inainte de a va redirectiona catre server.Protectia este activata atat pe HTTP si HTTPS protectie Layer3,Layer4,Layer7 bypass.

ANTI-DDOS SI UDP SERVERE DE RADIO,GAZDUIRE WEB,VPS,SERVERE DEDICATE !

Bazandu-ne pe o experienta de peste 3 ani in domeniul telecomunicatiilor si serviciilor IT, xServer4You si GazduireJocuri si Voxility am dezvoltat un sistem profesional complex de protectie contra atacurilor informatice. In timp ce majoritatea furnizorilor doar "spun" ca asigura protectii firewall, dar defapt, in momentul unui atac site-ul sau server de radio serviciul dumnevoastra nu mai este accesibila in internet international si national (inclusiv pentru motoarele de cautare google, bing etc.), uneori inaccesibil si in reteaua metropolitana, solutia noastra de firewall asigura o curatire a traficului malitios de tip intruziune sau flood, de traficul legitim. Sigurele limite sunt cele tehnologice recunoscute in domeniu si caracteriticile tehnice ale pachetului achizitionat de dumneavoastra, conform ofertei noastre. Toate serverele si serviciile noastre sunt protejate in mod gratuit pentru clienti contra atacurilor DoS/DDoS. Pentru protectii avansate ce aduc un cosum semnificativ de resurse (in mod special latime de banda interationala si putere hardware de calcul), oferim la preturi competitive, pachete superioare de protectii firewall. Caracteristicile tehnice le regasiti descrise in tabelul de mai sus.

Intrebari frecvente

Pentru a vă ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză, am creeat o listă cu cele mai frecvente întrebări referitoare la produsele și serviciile listate în această pagină.

Dacă nu găsiți răspunsul la întrebarea dvs. sau dacă doriți mai multe informații, nu ezitați să ne contactați în orice moment și vă vom ajuta cu plăcere.

Trimite intrebarea ta
DA. Oferim suport tehnic 24/7 pentru rezolvarea problemelor dvs.!
Nu, din pacate acest serviciu necesita foarte mult timp pentru instalare si configurare.
Acest serviciu va fi activat in maxim 24h. In unele cazuri este nevoie de schimbarea componentelor serverului, instalarea unui sistem de operare diferit fata de cel de baza (CentOS 7)
Momentan pentru acest serviciu este acceptata doar plata Paypal / Card Online/ Transfer bancar.
Noi oferim protectie DDOS si Mitigare DDOS & UDP. Cand detectam un atac pe unul din adresele dvs. ip acesta intra protectia BlackHole pana la incetarea atacului, practic adresa IP va mai fi accesibila extern si intern.
Serverele noastre sunt colocate in datacenterul OVH sau TIER III Datacenter Global Switch Netherlands, in functie de optiunea dvs.
...